31 Temmuz 2013 Çarşamba

Jupiter Macerası Filmi İzle


, 186-430x600,
Son bölümü izleyeceksiniz. Bir sonraki kısım..., http://www.filmizleport.com/jupiter-macerasi-filmi-izle/, Jupiter Macerası Filmi İzle

Aşk Limanı Full İzle



deneme



müstakbel erkek arkadaşım izle


Gelecekten gelen bir arkeolog gerçek aşkın ne olduğunu öğrenmek için aşk konusunda kitap yazan birini bulur. Bir şekilde onunla tanışmayı başaran kahramanımız gerçek aşkı ona aşık olduğunda öğrenecektir. Gelecekten gelen bu romantik ve aşk dolu hikayemiz bilim kurguyla karışınca ortaya çok keyifli bir film çıkmış… Online indirmeden HD kalitesinde tek part film izleme keyfini bizimle yaşayın…


müstakbel erkek arkadaşım izle



29 Temmuz 2013 Pazartesi

Memura Bayram Müjdesi


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur aylıklarının avans olarak Bayram öncesinde ödenmesi için bir genelge yayımladı. Bakan Şimşek imzalı genelgede aylıklarını personel kanunlarına göre alanların 15 Ağustos 2013 tarihinde ödenmesi gereken tüm hak edişlerin 6 Ağustos 2013 tarihinde avans olarak ödeneceği belirtildi.



Bakan Şimşek, avansın hesabında ele geçen net tutarların esas alınacağına kaydetti. Aylıkları banka hesaplarına aktarılan personelin avans tutarlarının ilgili bankalarca zamanında ödenmesinin sağlanacağını ifade eden Bakan Şimşek, yayımladığı genelgede verilen avansların personel avansları hesabına borç kaydedilerek, muhasebeleştirileceğinin altını çizdi. 



Ödenen avans tutarlarının, ilgililerin ait olduğu aylık veya ücretlerine mahsup edileceğini ve gerekli kanunu kesintilerin bu aylık ücretlerinden yapılacağını belirten Bakan Şimşek, il dahilindeki mahalli idare birimleri dahil tüm ilgili birimlere gerekli duyurunun yapılması ve herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi hususunda ilgili birimlerce bütün tedbirler alınacağını ifade etti.


ekonomi haberleri